Ibland kan din iPhone bli seg och bete sig märkligt. Det bästa sättet att lösa detta, är genom att starta om den på 2 sätt samt stänga av alla program!

Ha som vana att alltid göra detta helst 1 gång i veckan!

Nyare iPhones (utan HEM-knapp nertill):

1. Dra fingret nerifrån till mitten av skärmen
  2. håll kvar fingret där i ca 2 sekunder
  3. nu visas alla aktiva program som små rutor (se bild nedan)
  4. stäng av programmen genom att "dra iväg" var och en av dem uppåt
  5. Stäng alla program!

Äldre iPhone (som har en HEM-knapp under skärmen)

1. Stäng alla appar genom att dubbeltrycka på HEM-knappen...
  2. ... och sedan dra varje app uppåt, så att de försvinner.

Starta nu om mobilen enligt HARD RESET och starta om SIM-kortet (se länkarna nedan)!

Viktiga länkar: