Du kan inte stänga av en iphone/ipad!

Vad som händer när du väljer "STÄNG AV" är att iPhone/iPAD går ner i viloläge - ungefär som när du stänger locket på en bärbar dator.

Men SIM-kortet stängs av!

Därför är denna metod bra vid problem med samtal/SMS/MMS

Gör så här:

1. Tryck snabbtVOLYM UPP,
    sedan snabbtVOLYM NER,
    därefter håll inne POWER-knappen (alltså PÅ/AV-knappen) i några sekunder...
  2. ... tills du ser denna bild nedan!

SläppPOWER-knappen
    och använd ditt finger för att
    "Dra  för att stänga av"!

3. Vänta ca 20 sekunder medan enheten går ner i viloläge
  4. Starta mobilen som vanligt, genom att trycka på POWER-knappen en gång under 1-2 sekunder,
  5. Skriv in din låskod för att komma in i mobilen
  6. Direkt efter uppmanas du att aktivera SIM-kortet igen och fyll koden för SIM-kortet! (Mitt råd är alltid att ändra SIM-kortskoden till samma kod som du har för att låsa upp din enhet.

Länkar att gå vidare med: