Ibland kan din iPhone bli seg och bete sig märkligt.

Det bästa sättet att lösa detta, är genom att starta om den på riktigt. Ha som vana att alltid göra detta helst 1 gång i veckan

1. Stäng av alla program enligt: Avsluta alla aktiva program i mobilen
  2. Starta om SIM-kortet enligt: Starta om SIM-kortet (viloläge via STÄNG AV)
  3. Gör sedan följande, beroende på din mobilmodell:

iPhone 8, X och 11, 12 och 13 (nyare modeller)

4. När telefonen är igång (se bilden nedan):

tryck snabbt en gång på VOLYM UPP ...
            ... sedan tryck snabbt en gång på VOLYM NER ...
            .... och håll in knappen PÅ/AV-knappen

5. ... tills du ser Apple-loggan efter ca 15 sekunder. Släpp knappen när du ser APPLE-loggan.

5. Klart!

iPhone 7 (se bilden nedan)

4. Håll inne VOLYM NER och PÅ/AV-knappen i ca 15 sekunder (se bild nedan) tills telefonen visar ett APPLE-loggan efter ca 15 sekunder.

5. Släpp knappen när du ser APPLE-loggan.

6. Klart!

iPhone 6 och äldre mobiler  (se bilden nedan)

4. Håll inne HEM-knappen och PÅ/AV-knappen i ca 15 sekunder (se bild nedan) tills telefonen visar ett APPLE-loggan efter ca 15 sekunder.

5. Släpp knappen när du ser APPLE-loggan.

6. Klart!

Mer information hos APPLE: https://support.apple.com/sv-se/HT201559