Om du nyligen bytt ditt lösenord till Office 365, måste du också byta det i mobilens standardapp MAIL, för att du ska kunna läsa mailen där.

1. Gå till Inställningar ("kugghjulet") i mobilen
  2. Klicka på MAIL en bit ner i listan
  3. Klicka på Konton
  4. Klicka på det konto som är SGF (heter troligen "SGF" eller kanske "EXCHANGE" etc)
  5. Nu bör det stå "ANGE LÖSENORDET" eller motsvarande.
  6. Fyll i nya lösenordet och bekräfta genom att öppna appen MICROSOFT AUTHENTICATOR
  7. Gå tillbaka till INSTÄLLNINGAR.
  8. KLART!

Öppna appen MAIL, gör en uppdatering av INKORGEN genom att Synkronisera/uppdatera en app (tex MAIL) genom att "svepa"

OBS:

Ovan gäller om du har lagt till ditt konto på det nya sättet att lägga till ett konto via "LOGGA IN". I annat fall bör du ta bort konto via RADERA KONTO längst ner på sidan. Lägg till det på "rätt sätt" genom att göra så här: Läsa epost (mail) i mobilen via standardappen MAIL