Problem:

Varje gång jag startar om datorn hamnar, jag i FELSÄKERT LÄGE. Hur kommer jag ur loopen?

Lösning:

Normalt så hjälper det att lösa många problem, bara genom att starta om datorn i FELSÄKERT LÄGE.

Ibland kan man dock inte komma ur FELSÄKERT LÄGE, trots en vanlig omstart.

Gör då så här:

1. Tryck ner WINDOWS-tangenten och tryck en gång på "R" tangenten.
  2. Fönstret "KÖR" öppnas nere till vänster på skärmen. Skriv in msconfig och tryck på "OK"

3. Ett nytt fönster öppnas (SYSTEMKONFIGURATION). Välj här fliken "SYSTEMSTART"

4. Ta bort bocken framför FELSÄKERT LÄGE
  5. Välj VERKSTÄLL och OK
  6. Starta om datorn
  7. KLART