Min mobil/surfplatta är inte uppdaterad till senaste iOS-versionen.

Lösning:

Uppdatera via WIFI - inte via mobildata! En uppdatering kan vara på upp till 4 GB!

(Mobilen är avstängd ca 5-10 minuter under omstarten).

Gör så här:

1. Välj INSTÄLLNINGAR ("kugghjulet")
  2. Skrolla ner och välj sedan ALLMÄNT
  3. Välj PROGRAMUPPDATERING
  4. Efter några sekunder visas ett meddelande att du har senaste versionen eller om det finns en uppdatering.
  5. Ladda ner uppdateringen och välj INSTALLERA
  6. Ibland kan du få frågan, om uppdateringen ska ske under natten...

Länkar:

Se till att du har följande val gjorda för att ha senaste versionen av iOS: