PROBLEM:

Outlook envisas med att öppna weblänkar i MICROSOFT EDGE, trots att jag har GOOGLE CHROME som STANDARDAPP för (standardwebläsare).

LÖSNING:

Microsoft har tyvärr ändrat i OUTLOOK åt dig...

Steg 1) Ändra i OUTLOOK

1. Starta programmet OUTLOOK
  2. Klicka på ARKIV...

3. ... och välj ALTERNATIV nere till vänster

4. Välj sedan AVANCERAT i vänsterspalten i det fönster som öppnas
  5. Ändra från "MICROSOFT EDGE" till "Standardwebläsaren".
  6. Stäng alla FÖNSTER genom att klicka "OK"
  7. Klart!

Steg 2): Kontrollera att du har GOOGLE CHROME som STANDARDWEBLÄSARE i STANDARDAPPAR:

1. Klicka nere till vänster på skärmen på antingen SÖK eller START  (även kallad "WINDOWS-flaggan")

2. Skriv in "Standardappar" och välj/starta programmet "STANDARDAPPAR"

3. Se till (samt även att OUTLOOK är förvalt för EPOST)
  4. KLART!

NU öppnas weblänkar i det prograom som du valt som standardapp

EXTRA: Men jag har problem även med tex PDF, som inte öppnas som jag vill?

3) Öppnas PDF-filer i MICROSOFT EDGE eller GOOGLE CHROME? Vill du ha PDF-filer i programmet ADOBE READER?