PROBLEM:

Rutan med information om det TEAMS-möte som du vill skapa, saknas när du vill göra en inbjudan från OUTLOOK men har alltid funnits där tidigare!

LÖSNING:

Gör så här:

1. Starta om OUTLOOK - fungerar det nu?
  2. Starta om datorn - fungerar det nu?
  3. Stäng alla MICROSOFT OFFICE 365-program (som OUTLOOK, WORD, EXCEL, POWERPOINT).
  4. Stäng av MICROSOFT TEAMS (högerklicka på TEAMS-ikonen nere vid klockan och välj AVSLUTA. Ibland gömmer sig ikonen och du måste klicka på "pil upp" för att utvidga (se bilden)

5. Reparera/ominstallera MICROSOFT OFFICE 365på följande sätt:
    1. Alla inställningar, information och filer kommer att finnas kvar på datorn!!!
    2. Stäng alla program på datorn - inkl TEAMS (se ovan)
    3. Öppna KONTROLLPANELEN och välj AVINSTALLERA ETT PROGRAM
    4. Högerklicka på "MICROSFT 365-APPAR FÖR FÖRETAG - SV-SE" och välj "ÄNDRA"
    5. Välj sedan "ONLINEREPARATION" i rutan som öppnas
    6. Vänta ca 5-10 minuter till reparationen är klar...
    7. Genvägar till OFFCE-programmen (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams etc) försvinner från AKTIVITETSFÄLTET, lägg till dem igen manuellt. Ex nedan för WORD:
    8. Klart med OFFICE - nu är det dags för TEAMS...

6. OBS: Se till att du har stäng av OUTLOOK!!!
  7. Senaste versionen av MICROSOFT TEAMS hämtas via denna länk:
    https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-teams/download-app och välj "LADDA NER FÖR SKRIVBORD"
  8. För SGF och RF gäller den HÖGRA versionen (se bilden), men de flesta andra väljer den vänstra versionen:
  9. Installera programmet efter nedladdningen...
  10. Starta TEAMS och sedan OUTLOOK...