Får du följande fel vid HOGIA APPROVAL: https://svenskgolf.hogiacloud.se/approvalmanager/ behöver du rensa COOKIES i din webläsare. Enklast gör detta enbart för HOGIA och inte för allt annat.

Alternativ lösning: Rensa cache och cookies (om du vill rensa allt)

Lösning:

1. Starta webläsaren (GOOGLE CHROME eller motsvarande i MICROSOFT EDGE och andra webläsare)
  2. Klicka på "de tre prickarna" (1) uppe till höger och sedan INSTÄLLNINGAR (2):

3. Filtrera på "cookies" (3) och välj "Cookies och annan webplatsdata" (4):

4. Välj "Visa alla cookies och alla webplatsdata" (5)

5. Filtrera på enbart "hogia" (6) och ta bort APPROVAL - dvs "svenskgolf.hogiacloud.se" (7)

6. Starta om webläsaren och gå till APPROVAL: https://svenskgolf.hogiacloud.se/approvalmanager/

7. Om det inte fungerar, ta bort övriga cookies från HOGIA (se bilden ovan).

Klart!