För att kunna installera program, behöver du använda PANDA. Dessa program är godkända av INTERN-IT och uppdateras automatiskt på din dator i fortsättning. Du behöver inte ha ADMINISTRATÖRs-rättigheter eller svara på frågor under själva installation - klicka bara på programmet du vill ha, så installeras det direkt!

1. Klicka på "pil upp" för att öppna en ruta med ikoner, nere vid klockan.

2. Dubbelklicka på blåa ikonen för "PANDA SYSTEM MANAGEMENT" (se bilden nedan)

3. Klicka på fliken "AKTIVITETER" (se bild nedan)

4. Välj det program du vill installera och klicka på dess "kugghjul" som finns till höger (se bild nedan).
    Eller motsvarande för ett skript, som du vill köra på datorn.

Exempel: Bilden nedan visar en installation av programmet "7-ZIP"

5. Klart! Inom 1-3 minuter är programmet/skriptet installerat på din dator. Ibland kan du få en ny ikon för programmet på ditt SKRIVBORD.

OBS!
Saknas programmet du vill installera, behöver du kontakta INTERN-IT genom att lägga ett ärende här!