(Du kan komma till ett motsvarande ställe via http://appleid.apple.com och sedan skrolla ner till ENHETER)

Du kan behöva logga in på www.icloud.com och sedan logga in med ditt APPLE-ID och lösenordet.

Klicka sedan ”Account Settings”

så kommer du till https://www.icloud.com/settings/ där du under MY DEVICE ser dina APPLE-enheter på ditt konto.

Om du fortfarande ser den SGF-mobil som du återlämnat, så klickar du på enheten för att radera den från ditt konto.

OBS: Tänk på namnet din enhet kan vara tex "Kalles iPhone 8" men du glömde att byta namn när du överförde allt till din nya "iPhone 11". Var nog med VILKEN enhet du raderar! På bilden ovan visas tex "iPhone 11" och "iPhone 6s" på rad 2, vilket visar korrekt modell av enheten. Du ser även tilden nedan på enhetens serie- och IMEI-nummer.

Passa på att radera andra gamla enheter från ditt konto…

VIKTIGT: Först när du har raderat din enhet här, så kan du, efter att du har Återställt mobil till fabriksinställningar sälja eller ge mobilen vidare till annan person.