Ska du lägga till en ny skrivare, eller om skrivare saknas i listan? Normalt räcker det med att nu ansluta en skrivare via USB, så hämtar WINDOWS de drivrutiner som behövs. 


Se även: Steg 1: Högerklicka på Windows-ikonen nere till vänster, skriv in ordet kontroll och klicka på ordet Kontrollpanelen som visas. (Oftast ligger redan en genväg till KONTROLLPANELEN på ditt SKRIVBORDET också.)
Steg 2: Klicka på Visa enheter och skrivare.

 Steg 3:  Klicka på Lägg till en skrivare. 
Steg 4:  Efter en stund visas de skrivare som hittats på det nätverk du är ansluten till, via kabel eller trådlöst... När den är klar så ska du välja skrivaren du vill installera: tex dina nya hemmaskrivare. 
Steg 6:  Du kan bara välja en i taget. Efter du har markerat skrivaren, klicka på nästa och låt skrivaren installeras.
Steg 7: Ge skrivaren ett namn så att du lätt kommer ihåg vilken skrivare det är, t.ex. "HP hemma". Klicka sedan på nästa.
Steg 8: 
Markera alternativet: Dela inte ut den här skrivaren. Klicka på Nästa. (Det är nämligen bättre att alla datorer i ditt nätverk har skrivaren installerad, annars kan de bara skriva ut via din dator och dessutom bara när din skrivare är påslagen och på samma nätverk.

Steg 9: Det är nu upp till dig om du vill ha den här skrivaren som standardskrivare. Klicka sedan på slutför.

Steg 10: Repetera för alla skrivare du vill installera.


Steg 11: Högerklicka på den skrivare du vill ha som STANDARDSKRIVARE och välj alternativet LÄGG TILL SOM STANDARDSKRIVARE: