Du kan spara lösenord i din webläsare på din dator, surfplatta och mobiltelefon.

Tänk på att lösenorden sparas direkt i datorn med endast din dators lösenord som skydd, för att visa dem. Det finns även otaliga program som enkelt kan ta fram alla lösenord i en stulen/upphittad

Google Chrome

Om du använder SPARA LÖSENORD i GOOGLE CHROME, så kan du hitta alla lösenord via INSTÄLLNINGAR (”3 punkter” uppe till höger) och sedan INSTÄLLNINGAR (eller direkt ”chrome://settings/” som URL).

En lista över dina sparade lösenord visas.

Motsvarnde finns i tex: Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Opera med flera!

Internet Explorer:

Internet Explorer är ett säkerhetshot! Använd inte detta program alls!

Använd ett lösenordshanteringprogram?

Ja, det rekommenderas!

Det finns tex LASTPASS och 1PASSWORD eller varför inte open source programmet BITWARDEN! De har bra gratisversioner men för ca 250-400 kr/år så får du många mer funktioner! Det finns även möjlighet att skapa ett familjkonto (för 4-6 personer för 300-500kr/år totalt!