asdf

Kamera via laptopens kamera eller en extern webkamera etc:

1. asdf

Om du i tex MICROSOFT TEAMS har problem med ljud - högtalare, headset, hörlurar eller  mikrofon - så prova detta!

Ljud:

1. Klicka på START (WINDOWS-ikonen nere till vänster på skärmen eller på WINDOWS-knappen på tangentbordet

2. Klicka på INSTÄLLNINGAR (alltså "kugghjulet") - se bilden ovan!
  3. Sök på LJUD och välj LJUDINSTÄLLNINGAR

4. Nu har möjlighet att välja olika HÖGTALARE och olika MIKROFON samt testa dem.

5. Här är tex olika sätt att få ut ljud hos dig - normalt är datorn högtalare, men du kan ändra till tex en extern skärm, headset/hörlurar, högtalare eller webkamera etc.

6. Här är tex olika sätt att få ut ljud hos dig

7. asdf

Om inte ovan fungerar:

Vanligaste och snabbaste lösning är annars att starta om datorn - om det inte räcker med det aktuella programmet. Tex kan allt ha fungerat, men att du under dagen fått en uppdatering, som "kräver" en omstart av datorn för att fungera!

Ljud i högtalare/skärm/hörlurar/headset etc:

1. Klicka på LJUD nere vid klockan: