Normalt skannas fakturor på den nya datorn via programmet PAPERSTREAM.

SGFs skannerdator med scanner och programmet Paperstream:

• 2 profiler per bolag (för ensidig eller flersidig/flerbladiga faktura).
  • Enkelsidiga fakturor: kan staplas på hög utan vitt papper emellan. Baksidan kommer inte skannas in.
  • Flersidiga fakturor: Använd ett vitt papper för att skilja fakturor åt. Varje vitt papper (fram & baksida) meddelar READSOFT att det kommer en ny faktura.

Vid problem på skannern eller skanner-datorn:

Du får, precis som innan, använda "RFs GOLF-skrivare på plan 6" för att:

• Skanna via adressboken - en faktura i taget (en- eller flersidig, men kom ihåg att välj DUBBELSIDA, när du skannar, så att du får med eventuella baksidor.)
  • Skanna via adressboken - flera fakturor (flerbladiga samtidigt med ett vitt papper emellan. Kom ihåg att välj DUBBELSIDA, när du skannar, så att du får med eventuella baksidor.
  • (en manual kommer att ligga via SCANNER-datorn)

eller

Skanna från godtycklig skrivare inom RF:

• Skanna en faktura i taget på vanligt sätt (dvs till din egen epostadress).
  • Kom ihåg att välj DUBBELSIDA, när du skannar, så att du får med eventuella baksidor.
  • Gör sedan en vidarebefordran av mailet till rätt bolag enligt nedan.
  • OBS bara det som står i den inskannade PDF-filen är det som kommer att bli en faktura i Readsoft – inget från texten i mailet
  • (en manual kommer att ligga via SCANNER-datorn)

Om du får en faktura (som PDF-bilaga) på mail

• Du ska INTE skriva ut fakturan på papper, för att sedan skanna in den igen!
  • I stället ska du VIDARESKICKA mejlet vidare till en av adresserna nedan!
  • Eventuella kommentarer skrivs in direkt i APPROVAL - inte på det utskrivna pappret
  • Eventuella frågor till anställda inom SGF besvaras via KOMMENTARER i HOGIA APPROVAL - inte på papper.

SGF - 802001-2251- fakturor-SGF@mail.hogia.readsoftonline.com

SGF AFFU AB -556455-4557 - fakturor-affu@mail.hogia.readsoftonline.com

SGF Golfsystem AB - 556065-9525 - fakturor-golfsystem@mail.hogia.readsoftonline.com

SGT AB - 556320-2380 fakturor-sgt@mail.hogia.readsoftonline.com