http://tele2vaxel.se loggar du in med ditt mobilnummer (enligt +467xxxxxxxx) och det lösenord som du valt för TELE2 VÄXEL!

De enklare sakerna kan utföras i appen TELE2 VÄXEL i din mobil, se mer på https://itsupport.golf.se/support/solutions/articles/6000195416 men resten gör du här i webplatsen!

Första gången:
Första gången använder du BEGÄR LÖSENORD och fyller i ditt mobilnummer (enligt +467xxxxxxxx). Du får ett email med en token-kod som du ska fylla i. Därefter väljer du ett lösenord. På denna sida kan du se uppgifter om ditt konto samt lägga upp en bild!

Inloggad:

Börja med att logga in När du är inloggad kan du tex: