I appen kan du se:

• Ditt utgående nummer som visas när du ringer
  • Status (TILLGÄNGLIG eller UPPTAGEN) när du är på möte, semester sjuk etc
  • Alla nummer, epost och annan information till oss inom SGF och RF.

Problem? Logga ut?

• Avinstallera appen och ladda ner den igen från APPSTORE.

Aktivera appen

• Ladda ner appen "TELE2 VÄXEL" från APPSTORE. eller klicka på länken i det SMS som du fått av TELE2 och följ instruktionerna och ladda ner appen.
  • Aktivera appen genom att skriva in ditt mobilnummer (enligt +467xxxxxxxx).

Vilket nummer visas när jag ringer?

Som standard visas ditt fastnätsnummer (alltså 0862215xx) när du ringer. Vill du ändra, se bilden nedan och välj mellan "Arbete Mobil". "Arbete Fast" eller "Dold".

Gör så här:

Hur hittar jag information om kollegor på SGF, GAF eller RF?

Du måste ha valt "Kontakter" (se den andra bilden ovan). Svep neråt för att få fram SÖK-rutan. Skriv in förnamnet och sök i resultatlistan.

Hur ändrar jag min närvarostatus?

Se tex:

Vanliga problem

• Du glömmer att ställa in sluttid för mötet/semestern etc
  • Alla närvarostatus som får en röd ikon, betyder att INGA samtal tas emot, tex "semester"