För att boka konferensrum i IHS (alla rum hus RF i Skanstull) så måste du göra följande:

1. Starta OUTLOOK på din dator
  2. Gör en NY MÖTESFÖRFRÅGAN i din egen KALENDER (dvs högerklicka i kalendern på en godtycklig dag)-

3. För att välja konferensrum, klicka på knappen "RUM..." uppe till höger i fönstret som öppnades-

4. Skriv in IHS (utan att trycka RETURN eller ENTER) i SÖK-rutan (för att bara se rummen i Skanstull)
  5. Nu visas de ca 15-20 konferensrum som finns på plan 4-7 i RFs lokaler, då alla dessa börjar med ordet "IHS".
  6. Välj det rum du vill ha och klicka på knappen "RUM ->" nere till vänster samt sedan "OK
  7. Fyll i precis som vanligt och fyll även i andra mötesdeltagares epostadresser så ser de också var ni ska vara.
  8. Klicka på "SKICKA"
  9. Nu har du en händelse i din egen kalender
  10. Om rummet är ledigt, får du en bekräftelse tillbaka från rummet att allt gick bra!
  11. Klart

Här är en lista över alla konferensrummen (samt även de fyra rummen inne på SGF (kallade SGF BLÅ, SGF GRÖN, SGF ROSA och SGF BIBLIOTEK). Här syns även vilka rum som har skärm eller projektor sam ut många sittplatser som finns (behöver du mer stolar - hämta fällstolar vid röda trappan - inte får ett annat konferensrum)!

Du ser även SGFs POOLBILAR som bokas på samma sätt: