Starta FJÄRRSKRIVBORDET hos HOGIA (kallad HOGIA CLOUD):

Starta en ny webläsare (alltså inte INTERNET EXPLORER) när du ska använda Hogia Cloud (https://id.hogiacloud.se) för att undvika problem. Du loggar in med ditt BANKID

Starta FJÄRRSKRIVBORDET

Starta programmet genom att klicka på genvägen på FJÄRRSKRIVBORD som finns nere till vänster på webplatsen.  ETt nytt fönster öppnas (se bilden nedan).

Logga in i HOGIA AFFÄRSSYSTEM

Starta programmet genom att klicka på genvägen på SKRIVBORDET. Logga in med ditt BANKID.

Installera CITRIX (för att kunna spara ner filer till egna datorn och få möjlighet att skriva ut)

Ladda ner och installlera en av följande CITRIX:

1. Hämta CITRIX här: https://www.citrix.com/sv-se/downloads/citrix-receiver/
    Aktuell version i juni 2021: "Reciever for Windows 4.12" från 2018

2. Vill du använda nya CITRIX app: https://www.citrix.com/downloads/workspace-app/