Saknar du ditt mobilnummer när du är på sidan SÄKERHETSINFORMATION:

(För att komma SÄKERHETSINFORMATION, som bilden visar, följ instruktionerna här: App & Mobilnummer som autentiseringsmetod eller använd denna snabblänk; https://mysignins.microsoft.com/security-info tillsammans med din GOLF-adress och datorlösenord)!

Gör så här för att lägga till mobilnumret:

1. Klicka på LÄGG TILL INLOGGNINGSMETOD
  2. Välj MOBILNUMMER och följ instruktionerna
  3. Ett SMS skickas till din mobil med 6 siffror (avsändare MICROSOFT).
  4. Skriv in de 6 siffrorna från SMS på websidan
  5. Nu syns ditt mobilnummer (se den röda rutan ovan).
  6. Klart!

Verifiera att du har mobilnummer och appen korrekt konfigurerad

• Syns nu ditt mobilnumret nu på bilden ovan: (översta raden i röda rutan på bilden ovan)?