Kontrollera att dina mappar och filer på SKRIVBORDET, DOKUMENT och BILDER har någon av dessa 4 statusikoner på filikonen.

Om in, är du troligen Utloggad från ONEDRIVE (rött kryss på molnikonen)

Annars kanske inte synkronisersingen är aktiverad i ONEDRIVE-klienten på din dator.

Aktivera synkronisering av DOKUMENT, BILDER och SKRIVBORDET i ONEDRIVE

Se bilden nedan

1. Klicka på ikonen för ONEDRIVE
  2. Klicka på "kugghjulet"...
  3. ... Välj sedan INSTÄLLNINGAR
  4. I fönstret som öppnas, välj SYNKRONISERING OCH SÄKERHETSKOPIERA till vänster och sedan HANTERA SÄKERHETSKOPIERING.

Ett nytt fönster öppnas - se till att:

5. bocka för DOKUMENT
  6. bocka för BILDER
  7. bocka för SKRIVBORD

8. Klicka på SPARA ÄNDRINGAR
  9. Stäng alla fönster.