Via appen TEAMVIEWER QUICKSUPPORT kan du visa mobilskärmen till en annan person, som vanliga programmet TEAMVIEWER på sin datorn/mobil/surfplatta.

Versionen QUICKSUPPORT är enkel att använda! Efter att programmet är installerat, behöver du bara meddela ditt ID (på 9 siffror) till den som ska ge dig support.

OBS! (gäller mobil och surfplatta):

Personen som ger hjälp kan bara "se" din skärm, så länge du tillåter det.
Du måste göra alla val och trycka på skärmen!

OK, men hur får jag support?

* Gör så för att få igång "Teamviewer QuickSupport" på mobil/surfplatta (översiktligt):

1. Ladda ner från tex APPSTORE och installera/aktivera (acceptera NOTISER)
  2. Meddela DITT ID (9 siffror) till den som ska hjälpa dig
  3. Välj "ACCEPTERA VISNING" till supporten när supporten försöker få kontakt
  4. Avsluta VISNING när du vill!

* Gör så för att få igång "Teamviewer QuickSupport" på datorn (översiktligt):

1. Börja med att ladda ner TEAMVIEWER QUICKSUPPORT från
    https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.exe
    eller för den fullständiga versionen av TEAMVIEWER på PC/MAC, använd i stället: xxx)
  2. Efter att programmet är nedladdat - dubbelklicka på filen för att starta programmet
  3. Meddela ditt ID för att få hjälp till den som ska hjälpa dig!
  4. Avsluta visningen när du vill genom att stänga TEAMVIEWER QUICKSUPPORT.

* Gör så för att få igång "Teamviewer QuickSupport" på mobil/surfplatta (detaljerat):

1. Ladda ner från tex APPSTORE

2. Starta appen och acceptera NOTISER

3. Meddela DITT ID till den som ska hjälpa dig

4. Acceptera VISNING till supporten när en förfrågan kommer

5. Du ser att visning av din skärm pågår genom den röda bakgrunden och ikonen till vänster om klockan:

6. Avsluta VISNING när du vill!