Många problem i webläsare kan lösas genom att "rensa cache och cockies"!

Gör så här:

Starta sedan om datorn!

För Google Chrome:

I Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på "Mer" uppe till höger (alltså "de 3 punkterna" - se bild nedan).
  3. Klicka på "Fler verktyg" och sedan "Ta bort webbinformation..."
  4. Välj tidsintervall högst upp. Välj Genom tiderna om du vill rensa allt.
  5. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  6. Klicka på Rensa data.

För Microsoft Edge:

Se mer här: https://support.microsoft.com/sv-se/microsoft-edge/visa-och-ta-bort-webbhistorik-i-microsoft-edge-00cf7943-a9e1-975a-a33d-ac10ce454ca4