Det är ett krav på att använda MFA när man är utanför norden.

Du behöver därför appen MICROSOFT AUTHENTICATOR (automatiskt installerat på SGF-mobiler via MERAKI).

Använda "Microsoft Authenticator" med Microsoft 365 https://support.microsoft.com/sv-se/topic/anv%C3%A4nda-microsoft-authenticator-med-microsoft-365-1412611f-ad8d-43ab-807c-7965e5155411 och notera det 6 olika stegen under "Konfigurera Microsoft Authenticator-appen"

När det är klart ska det se ut så här i din mobilapp! Har du gjort rätt, ska du få slumpmässiga koder under "ENGÅNGSLÖSENORD" som ändras ofta (se den högra bilden).