Saknar du knappen "NYTT TEAMS-MÖTE" i OUTLOOKs KALENDER?

Orsak:
Anledningen är problem i din OUTLOOK och för att fungera bättre har OUTLOOK inaktiverat inlägget "LÄGG TILL TEAMSMÖTE".

TIPS (för att skapa ett möte snabbt):
Gör så här för att snabbt skapa ett möte i MICROSOFT TEAMS kan du alltid:

Lösning:

I så fall, prova följande:

1. Hämta senaste versionen av MICROSOFT TEAMS här:
    https://products.office.com/sv-se/microsoft-teams/download-app
    och installera programmet. Välj att "Logga in" och använd din MICROSOFT 365 konto!

2. Starta OUTLOOK, välj KALENDERN och klica sedan på "ARKIV"

3. Klicka på "ALTERNATIV"

4. Ändra på HANTERA till "INAKTIVERADE PRODUKTER" och klicka på "GÅ..."

5. Markera "TeamsAddon" och därefter AKTIVERA och STÄNG

6. Ändra "HANTERA" till "COM-tillägg", klicka sedan på "GÅ..."

7. Kontrollera att MICOSOFT TEAMS valt (och ta bort bockarna för SKYPE och TEAMVIEWER).

8. Nu klickar du på "OK" så att fönstret stängs.

9. Starta om Outlook.

10. Nu syns knappen!

11. Klart!

12. Annars, starta om datorn och gör därefter en ominstallation av OFFICE 365 genom att följa: Reparera OFFICE 365 (Word, Excel, Outlook och PowerPoint) och därefter installera MICROSOFT TEAMS igen (se punkt 1 överst på denna sida).

TIPS:
Gör så här för att skapa ett möte i MICROSOFT TEAMS: Skapa ett möte i Microsoft Teams via OUTLOOK eller direkt i TEAMS

Orsaken är att OUTLOOK har problem (hur du slippa göra ovan):

Det bör ha sett ut så här på din dator när den kraschade:

Klicka på den "gula listan på bilden ovan och sedan på "alternativ" på bilden nean