Flytta allt till ONEDRIVE-mappen som du har på SKRIVBORDET, mappen DOKUMENT och BILDER etc.

Välj sedan flytta vissa mappar till enbart online (Framförallt mappar med filmer och mycket bilder) genom att FRIGÖR UTRYMME

Exempel: PANDA rapporterar 95% fullt på hårddisken.

1. Skapa tex en mapp kallad "_ ENDAST ONLINE _"
  2. I denna mapp kan du lägga in allt som bara du kan nå, när du har internet-access. OneDrive tillåter 1000GB så du lägga in mycket. Du kan skapa en ny mappstruktur här
  3. Högerklicka och Välj sedan FRIGÖR UTRYMME enligt bilden nedan

På bilden har jag bara valt att ha mappen AKTUELLT på datorn. Allt annat (övriga mappar) finns bara i molnet.

UNDANTAG: Vissa specialmappar och filer bör alltid finns på datorns ONEDRIVE, dessa är:

• Delas med alla
  • Microsoft Teams Offlinefiler
  • Notebooks
  • <DITT NAMN> @ Sveriges Riksidrottsförbund