Tidsåtgång: 1-2 minuter

Gör så här:

1. Stäng alla öppna program.
  2. Ladda ner http://enterprise.updates.pandasoftware.com/pcop/files/PSInfo.exe
  3. Dubbelklicka på filen ”PSInfo.exe” (som troligen ligger i HÄMTADE FILER) om du inte kan starta (dvs KÖRA) filen direkt från webläsaren.

4. Svara ”JA” att programmet ”PANDA SUPPORT INFORMATION” får ändra på din dator
  5. Acceptera villkoren:

6. Välj ”EndPoint Protection” och klicka sedan på TOOLS

7. Dubbelklicka på ”Force Sync” och sedan OK
  8. Efter några sekunder får du ett besked att det är klart. Tryck på ”OK”
  9. Meddela INTERN-IT att du uppdaterat PANDA enligt denna instruktion.
  10. Klart

Starta gärna om datorn för säkerhets skull.

Källa och instruktion på engelska: https://www.pandasecurity.com/sweden/support/card?id=50092