Programmet finns installerat på alla HP-datorer eller om du har en dator med tex en HP-skrivare. Annars hittar du den här: https://www.google.se/search?q=hp+support+assistant (första träffen efter reklamen).

Starta programmet så här:

Sedan väljer UPPDATERINGAR på du din dator (eller skrivare):

och sedan markerar du alla uppdateringar och installerar!

Följ instruktionerna som står på skärmen och starta om när det krävs!

Om du får frågor om att installera program, gör så här eller motsvarande: