Exempel:

Du vill skicka epost som "moregolf@golf.se" och inte med ditt eget namn i avsändaradressen. Kontakta först INTERN-IT så att du har får access till brevlådan MOREGOLF (som hamnar under din personliga brevlåda i menyn till vänster i OUTLOOK. När du ser tex INKORGEN för MOREGOLF där, följer du nedan.

Gör så här:

1. Ta fram ett nytt mail i OUTLOOK.
  2. Klicka på ALTERNATIV och aktivera FRÅN och HEMLIG KOPIA:

3. Klicka sedan på FRÅN nere i mailet som du ska skicka. Om du inte ser moregolf@golf.se så måste du första gången klicka på ANNAN E-POSTADRESS:

4. Du ska skriva in hela adressen manuellt (tex moregolf@golf.se) och sedan trycka på OK. Mailadressen dyker då upp jämte FRÅN vilket betyder att denna adress kommer att användas för att skicka mailet.

5. Från och med nästa mail som du skickar, behöver du du bara välja från listan (se "intern-it@golf.se" i bild 2).