Kan inte ansluta till ett wifi-nätverk med mobilen och får felmeddelande "ingen nätverksanslutning"

Lösning:

Gör så här:

1. Ta bort det wifi-nät som inte fungerar - se detaljerad instruktion nedan.
  2. Starta om mobilen enligt: Hur startar jag om telefonen på riktigt
  3. Försök sedan ansluta igen till wifi-nätverket som bråkade!

Se annars mer tips här: https://support.apple.com/sv-se/HT204051
    (Om din iPhone, iPad eller iPod touch inte går att ansluta till ett wifi-nätverk)

Ta bort det wifi-nät som inte fungerar (detaljerad instruktion):

Trött på att din iPhone automatiskt ansluter till Wi-Fi-nätverk? Att glömma bort vilka trådlösa nätverk den varit ansluten till är hur enkelt som helst!

Din iPhone/iPad ihåg alla Wi-Fi-nätverk de tidigare varit anslutna till – för att göra det enkelt att snabbt ansluta till dem i framtiden. Praktiskt, men ibland skapar det problem...

Känner iPhone eller iPad av flera nätverk de har sparade inloggningsuppgifter till väljer de oftast att ansluta till det nätverk som står först i listan, oavsett vilket av nätverken som har starkast signal. Att få din Apple-pryl att glömma bort alla inloggningsuppgifter och ge dig mer kontroll över vilket nätverk du vill använda är dock väldigt enkelt. Så här gör du!

1). Börja med att gå till INSTÄLLNINGAR. Välj därefter Wi-Fi. Du får nu upp en lista över alla de nätverk som hittas av din telefon eller platta. Klicka på den lilla (i)-symbolen till höger vid det nätverk du vill att din enhet ska glömma bort.

2). Högst upp under respektive nätverks inställningar finns sedan alternativet att glömma bort nätverket. Klicka således på Glöm det här nätverket och bekräfta borttagningen av inloggningsuppgifterna genom att peka på Glöm.

3). Klart!