Kan inte ansluta till ett wifi-nätverk med mobilen och får felmeddelande "ingen nätverksanslutning"

Prova följande:

Ta bort det wifi-nät som inte fungerar enligt: https://www.enkelteknik.se/ta-bort-ett-sparat-wi-fi-natverk-pa-iphone

Starta om mobilen enligt: Hur startar jag om telefonen på riktigt

Försök sedan ansluta igen till wifi-nätverket som bråkade!

Se annars mer tips här: https://support.apple.com/sv-se/HT204051
(Om din iPhone, iPad eller iPod touch inte går att ansluta till ett wifi-nätverk)