Problemet uppstår pga fel med uppdateringen... Du får en varning varje gång du loggar in på datorn (se bild 01)!

LÖSNING:

1. Avinstallera programmet "HP 3D DRIVEGUARD" via KONTROLLPANELEN (se bild 02 och 03)
  2. Starta om datorn - VIKTIGT!
  3. Installera nya versionen som finns här: C:\SGF_Intern-IT\HP_Drivers_Programs\ på din dator, där du installerar programmet "HP 3D DriveGuard" (se bild 04)

Programmet håller reda på din dator och ska vid ett fall (om du tappar datorn) stänga av hårddisken så att den räddas! Därför är det viktigt att du installera programmet igen efter omstart!