Detta tillägg verkar skapa problem och är en säkerhetsrisk enligt PANDA som vi använder, tyvärr installeras tillägget (add-on) tillsammans med uppdatering av ADOBE READER.

Jag rekommenderar att du avinstallerar det, genom att göra följande:

• Klicka på de tre prickarna uppe till höger i CHROME
  • välj sedan FLER VERKTYG och TILLÄGG. (se bilden)
  • Leta sedan upp ADOBE READER i listan och tryck på PAPPERSKORGEN för att radera tillägget.

Ev kan du behöva starta om CHROME.

Spara alltid ner PDF-filer till datorn och öppna sedan filen i ADOBE READER så fungerar det.