SGF rekommenderar 2 appar för epost i mobilen - MAIL och OUTLOOK.

Appen MAIL (standardprogrammet i mobilen för epost)

1. Gå till INSTÄLLNINGAR / EPOST /  KONTON
  2. Välj LÄGG TILL KONTO
  3. Välj EXCHANGE
  4. Fyll i din epostadress: förnamn.efternamn@golf.se samt sätt beskrivning (namn) på brevlådan som SGF.
  5. Tryck LOGGA IN, fyll i lösenordet till ditt konto (samma för att logga in på din dator) och tryck LOGGA IN igen.
  6. Tryck SPARA.
  7. KLART

Appen OUTLOOK

• Hämta appen OUTLOOK från APPSTORE om du inte redan har den
  • Du kan inte vara uppkopplad på WIFI-nätet "RF-GUEST" på kontoret i Skanstull, i så fall, stäng av WIFI temporärt!
  • Välj LÄGG TILL KONTO och sedan OFFICE 365.
  • Logga in med din epostadress och lösenord
  • Klart!
  • Men, du kan även inkludera ONEDRIVE, GMAIL, DROPBOX genom att logga in på dem med.

Problem med synkning av epost (mail), kalender och kontakter (tex om de saknas i SAMTALSHISTORIKEN)

1. Stäng alla program & Starta om mobilen och gör följande:

1. Avsluta alla aktiva program i mobilen och

2. Hur startar jag om telefonen på riktigt (Hard reset) samt

3. Starta om SIM-kortet (viloläge via STÄNG AV)

2. Gå till INSTÄLLNINGAR / EPOST / KONTO

3. Välj ditt gamla SGF-konto (antagligen kallad ”SGF” eller ”EXCHANGE”)

4. Längst ner på sidan väljer du RADERA KONTO och sedan RADERA FRÅN MIN IPHONE.
  5. Lägg till kontot igen enligt ovan