För att lägga in signatur i webmailen: Logga in på PORTALEN (http://portal.office.com) och välj OUTLOOK och webb-versionen av OUTLOOK startas.

Klicka på INSTÄLLNINGAR (d.v.s KUGGHJULET uppe till höger) och sedan VISA ALLA OUTLOOK-INSTÄLLNINGAR.

Ett nytt fönster öppnas och du väljer SKRIVA OCH SVARA I MENYN. Kryssa i båda rutorna som är blåa nedan och fyll i (eller kopiera in) den text du vill ha webb-mailen.

Glöm inte att klicka på "SPARA" när du är klar.