Vid problem med OFFICE-programmen (tex Word, Excel, Outlook eller PowerPoint) så kan du prova följande:

• Klicka på START (WINDOWS-flaggan nere till vänster) eller sökikonen (också nere till vänster).
  • Skriv in direkt: KONTROLLPANELEN och välj sedan att starta KONTROLLPANELEN.
  • Klicka på AVINSTALLERA PROGRAM
  • HÖGERKLICKA på MICROSOFT OFFICE 365 och välj ÄNDRA (se bild 1 nedan)!
  • Välj ONLINEREPARATION (ska inte göras via mobilt bredband eller INTERNETDELNING på mobilen, då en stor mängd data laddas ner). Se bild 2 nedan.
  • Fortfarande problem - lägg ett ärende här!

Allt är kvar på datorn - alla inställningar & mail etc - Du behöver inte ens logga in!

Det enda som försvinner är GENVÄGARNA nere till vänster på AKTIVITETSFÄLTET till programmen WORD, EXCEL, OUTLOOK och POWERPOINT.
Lägg till programmet igen genom att göra så här!