Så här ändrar du bakgrundsbild i MICROSOFT TEAMS:

1. När du ansluter till ett möte eller är i ett möte (eller du kan även ansluta till ett gammalt möte i din kalender). Klicka på INSTÄLLNIGAR (dvs de tre punkterna)
  2. Välj sedan ”VISA BAKGRUNDSBILD

3. Klicka på LÄGG TILL NY uppe till höger i MICROSOFT TEAMS.

4. Välj ut bilden du vill använda. Våra officiella bilder finns på din dator, i mappen:
    C:\SGF_Intern-IT\bakgrundsbild_teams\
    på din dator...

5. Sedan skrollar du ner bland alla bilder i högerkanten. Bilden kommer att vara rättvänd här!

6. Klicka sedan på ANVÄND för att slutföra. (OBS! Du kommer alltid se dig själv spegelvänd i TEAMS, så SGF-loggan kommer vara spegelvänd hos dig. Men alla andra kommer se det rättvänt!)