Får du alltid upp en ruta när du logga in i PORTALEN när du befinner dig i IHS på Skanstull?

Kontrollera följande:

1. Starta INTERNET EXPLORER
  2. Välj VERKTYG och sedan INTERNETALTERNATIV
  3. Välj fliken SÄKERHET och välj sedan LOKALT INTRANÄT och klicka på PLATSER
  4. Klicka på rutan AVANCERAT i det nya fönstret som öppnas
  5. Följande rad måste finns (se bilden nedan) annars lägger du till dem via LÄGG TILL

Stäng alla rutor och avsluta sedan INTERNET EXPLORER och starta den igen. Nu kommer inte rutan upp vid inloggning på PORTALEN. Om den ändå gör detta, starta om datorn!

Klart!