För att ställa in den i OUTLOOK (programmet på din dator):

1. Starta OUTLOOK på datorn.
  2. Klicka så att du står på INKORG din egen epost (viktigt om du har tillgång till flera mailboxar).
  3. Klicka på ARKIV uppe till vänster i menyn.
  4. Klicka på AUTOSVAR (FRÅNVARANDE) - se "2" på bilden.

5. Kolla så att det står Autosvar och RÄTT MAILADRESS längst upp i rutan som kommer upp - se "3" på bilden nedan.
  6. Kryssa i "Skicka autosvar" samt fyll i START-TID och SLUT-TID - se "3" på bilden nedan.

7. Kom ihåg att fylla i båda flikarna - den ena är internt inom SGF och den andra för alla externt inkommande mail. - se "4" på bilden.

8. Glöm inte SPARA genom att klicka på OK
  9. KLART!